Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá milenka Karla Schwarzenberga Jana Vopěnková prozradila, že je s knížetem v kontaktu, posílá mu své fotky a očekává, že ji zase bude finančně dotovat.

"Ano, stále se přátelíme. Dnes mi napsal zrovna. Já mu dnes psala, jak se má. On mi odepsal, že poloposraně. On je hrozně vtipný," řekla Super.cz Vopěnková. "Byl teď hodně nemocný, jsem ráda, že je v pořádku, máme se brzy vidět," upřesnila s tím, že knížeti dělají radost i její fotky.

"Chodila jsem se za něj modlit do kostela, posílala jsem mu fotky, udělala jsem mu velkou radost," usmívala se s tím, že jí i po rozchodu léta pomáhal finančně, a i teď to brunetka očekává.

"Je to pravda. Teď jsem měla přítele, tak mi pomáhal finančně on, ale už spolu nejsme. Karel mi asi zase pomůže, já na to hodně spoléhám. Je to ode mě hnusný, ale on mi vždycky pomohl," překvapila brunetka s tím, že její ex chce, aby byla v pohodě a nedopadla špatně. Co dalšího o jejich vztahu prozradila, si poslechněte na videu.

Reklama

Další články

Načítám