Hlavní obsah
Článek

Bývalá první dáma USA Michelle Obama (59) už mnohokrát změnila účes, nikdy ale nebyla změna tak radikální, jako je tomu v poslední době, kdy má dlouhé vlasy. Během návštěvy Austrálie, kam zavítala i se svým mužem exprezidentem Barackem Obamou, se představila s novou mladistvou image, díky níž na blížící se šedesátku rozhodně nevypadá.

Manželé u protinožců zavítali do Sydney, kde absolvovali prohlídku slavné budovy tamní opery i muzea současného umění. Tu podnikli společně s velvyslankyní USA v Austrálii Caroline Kennedy, dcerou bývalého amerického prezidenta Johna F. Kennedyho.

Kdo by čekal bývalou první dámu oblečenou do kostýmku a elegantního kabátu, zřejmě by se hodně divil. Obama naopak vsadila na pohodlí a v kapsáčích s černým topem a krátkou bundou košilového střihu vypadala velmi ležérně.

Uvolněný dojem celé image jen umocnil její vysoko umístěný culík dlouhých kudrnatých vlasů s čelenkou, černé sluneční brýle a velké kruhové náušnice. Podobně pohodově pojal návštěvu Austrálie i její manžel, který zvolil šedé džíny a černou košili. Jejich široké úsměvy byly už jen třešinkou na dortu

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám