Hlavní obsah
Článek

Poté, co jakž takž odezněl skandálek, kdy se Gabriela Partyšová (45) přiznala k náklonnosti k jinému muži, než je její manžel Josef Kokta, půvabná moderátorka opět provokuje. Stala se kmotrou knihy plné sexu a erotiky s názvem Lapena mezi muži.

Erotický psychothriller napsal Vláďa Barák, moderátor rádia Hey, který uváděl první českou reality show Pomsta je sladká. Ten mohl na Gábině oči nechat, a nejen ty. Když jí líbal ručku, další hosté skoro čekali, že jí ruku rovnou olízne, aby vyhověl obsahu svého díla.

Spolukmotřička, herečka Bára Kodetová jenom zírala. Zatímco Gábina se ke čtení knihy teprve chystala, ona už ji doslova zhtla. "Červenala jsem se a bála zároveň," přiznala trojnásobná maminka Kodetová na křtu v grandhotelu Evropa.

Už teď se mluví o filmové podobě tohoto thrilleru a Bára Kodetová by si v něm klidně ráda zahrála: "Jen ne hlavní roli, tak divoké sexuální scény bych asi neodehrála, vždycky jsem se jim při filmování vyhýbala, i když možná by mě přemluvili," smála se kmotra Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám