Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) je v Anglii poprvé od královnina pohřbu, který se konal v září. Z Ameriky přicestoval kvůli soudnímu jednání. Bohužel se ale podle zahraničních médií nejspíš nesetká ani s otcem ani s bratrem Williamem (41).

S otcem ani bratrem se neviděl už půl roku a nejspíš je ani neuvidí, minimálně do Karlovy korunovace 6. května. Princ Harry včera přiletěl do Anglie, kde novinářům zamával před vrchním soudem. Právě tam se účastní čtyřdenního předběžného slyšení ohledně žaloby na ochranu osobních údajů, kterou společně s Eltonem Johnem a dalšími celebritami podal na vydavatele bulvárního listu Daily Mail. Princ se tak po několika měsících znovu setkal se svými krajany, rodina na něj s otevřenou náručí prý ovšem nečekala.

Král Karel III. (75) měl být touto dobou ve Francii, kvůli nepokojům však zůstal v Anglii. Harrymu měl ovšem podle magazínu Mirror vzkázat, že je "příliš zaneprázdněn" a nemůže se s ním sejít. Zítra má totiž pro změnu odcestovat do Německa. To potvrdil i královský expert Richard Fitzwilliams.

„Problém s tím, že se tu Harry objevil, je v tom, že se objevil velmi nečekaně. Sussexští překvapují rádi. Je jasné, že jeho příjezd nebyl v plánu, protože král měl být ve Francii a ve středu bude v Německu,“ řekl expert magazínu Express. Král momentálně pobývá v rodinném sídle High Grove v Gloucestershire a neměl tak ani možnost svého syna v Anglii přivítat.

Harry se prý nejspíš nesetká ani s Williamem, který je v současné době s rodinou na velikonočních prázdninách. Není jasné, jestli s Harrym do Anglie dorazila i Meghan s dětmi, pro Harryho to ale musí každopádně být smutná návštěva. Princ se stále nevyjádřil ani k tomu, zda se v květnu účastní otcovy korunovace.

Reklama

Další články

Načítám