Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá modelka Kristýna Pumprlová (17), která o sobě dává vědět čím dál častěji, a to nejen u nás, ale hlavně v zahraničí, zažila nedávno opravdu ojedinělé focení. Aby vznikly úchvatné fotky, které zachycují proměnu ženy z nezkušené dívky v elegantní dámu, vydala se modelka do dolů u Štramberku, kde si mimo jiné vyzkoušela i to, jak pracují tamní dělníci.

Poté, co si modelka vyzkoušela ruční práce a nakopala si nějaké ty drahé kameny, se s pomocí vizážistky Pavlíny Valíčkové, kadeřníka Dalibora Štáka a stylistky Silvie Zelinové proměnila v dámu v dlouhých elegantních šatech a botách na vysokých podpatcích. Celý výsledek pak zachytil fotograf Tran Minh Hoang.

„Jde o fotky, které ztvárňují ženu, která je nejdřív křehké neohrabané děvčátko, ale během noci se z ní stane dominantní ženská, která má v sobě vůli a styl. Prostě něco, co prezentuje i mě samotnou a můj příběh. Proto jsem s touto nabídkou ani chvíli neváhala. Když jsem se stala Bravo Girl, byla jsem velmi mladá a hlavně nezkušená a postupem času jsem se stala ostřílenou modelkou a tudíž si myslím, že tyto fotky ztvárňují i kousek mě,” řekla Kristýna.

Reklama

Další články

Načítám