Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se sešli na představení programu divadelního Léta pod žižkovskou věží loni, byl Petr Rychlý (58) zarostlý jako šumavský dřevorubec. Tehdy ještě musel tajit, že se s postavou Čestmíra Mázla vrací do Ordinace v růžové zahradě a vousy má příkazem. "Trvalo to tři čtvrtě roku, co jsem to nesměl nikomu říct a řešilo se, jestli mi vousy sluší," řekl Super.cz.

"Osobně mi to nevadilo, zvyknul jsem si, ale jsem rád, že už je to dole. A manželce se to tedy nelíbilo vůbec. Teď mám délku strniště přesně podle jejího přání. A Čestmír už je taky oholený, musel se zkulturnit, protože se vrátil do nemocnice," doplnil herec, který si návrat své seriálové postavy, s níž už je spojený osmnáct let, pochvaloval a docela se o ní v našem videu rozpovídal. Diváci na Voyo se stále mohou těšit na nové příběhy.

Pochvaloval si i spolupráci se svým synem Ondřejem, který ho režijně vedl právě v představení, komedii S pravdou ven, v němž bude spolu s kolegou Lubošem Veselým, v létě opět hrát. "Překvapil mě, jak jako mladý kluk už vidí to divadlo trochu jinak," svěřil.

Pokud jde o rodinné vztahy, s první manželkou Pavlou Vojáčkovou má Rychlý ještě syna Matěje, reportéra z Primy. S druhou ženou Petrou syna Petra. "Ten teď oslavil osmnácté narozeniny," upřesnil. A součástí rodiny je i jeho nevlastní dcera Denisa Pospíšilová, třiadvacetiletá profesionální tenistka. "Vyženil jsem ji a poznal jsem ji, když jí byly čtyři roky, takže pro mě je dcerou," upřesnil. Zkontrolovat jsme si museli i počet vnoučat. "Žádný ze synů mi zatím žádnou novinku neoznámil, takže to zůstává na čtyřech," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám