Hlavní obsah
Článek

Když jsme s ní mluvili naposledy, vyděsili jsme se, jak je vychrtlá. Bývalá finalistka Miss Alena Prešnajderová se rok po narození dcery vrátila na módní molo s opravdu muší váhou. "Díky tomu, že mi rodina pomáhá, se mi podařilo rychle zase naskočit do práce," řekla Super.cz.

S váhou, kterou jsme zmínili hned z počátku, nemohla nesouhlasit. "Mně se hubenost líbí, celý život jsem cvičila, abych byla fit na přehlídky. Ale musím říct, že tehdy ten covid mě dostal a zhubla jsme kvůli nemoci víc, než jsem zvyklá. Pak ale přišly Vánoce, hory a dovolené, kde jsem pořádně jedla, takže už jsem na váze, kterou jsem měla před porodem," míní Alena, že už je jen hubená a nikoli vychrtlá.

S Alenou jsme si po přehlídce v rámci plesu Beaty Rajské povídali i o jedné z jejích dovolených. S kamarádkami vyrazily na luxusní oslavu, kterou uspořádala Nela Slováková v Dubaji. "Bylo to úžasné, pozvala tam pár nejbližších kamarádek a vymyslela pro nás i kompletní program. Během třech dnů jsme stihly, co lidi stihnou na dovolené za dva týdny," vyprávěla nám o své první dovolené bez dcery.

Reklama

Další články

Načítám