Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Peyton Cicconi z Oklandu v Kalifornii patří k neotřelým dámám, které vynikají v oboru, kde moc žen nenajdete. Pětadvacetiletá žena se živí jako automechanička. A ne jen tak ledajaká! Občas si odskočí k modelingu a svou práci hravě zvládne i s se superostrými drámy, za které během posledních pěti let neváhala zaplatit více než 1,3 milionu korun.

Výstřední automechanička zvládá s auty vše od opravy motorů po montáž kol. Ani práce ji ale nedonutila ostříhat své dlouhé nehty s bizarními vzory a barvami. V práci ji navíc v pracovní kombinéze neuvidíte. S radostí totiž nosí punčocháče a minisukně.

„Jako malá jsem si se svým bratrem dvojčetem hrála s auty. Později jsem si upravovala barvy laků na nehty tak, aby ladily s barvami mých osobních a nákladních aut,“ prozradila Daily Mailu Cicconi, jež prý byla ve škole jedinou dívkou mezi sto chlapci. Peyton přiznala, že jí nějakou dobu trvalo, než se naučila opravovat auta se svými dlouhými nehty.

„Trvalo dlouho, než jsem přišla na to, jak s nimi pracovat,“ přiznala automechanička, jež kvůli svému vzhledu i pohlaví čelila předsudkům.

„Čelila jsem nejrůznějším potížím včetně obtěžování od mužů, kteří zlehčovali mou kvalifikaci,“ přiznala žena, jež se momentálně uživí i jako influencerka, která má na sociální sítí TikTok více než 1,2 milionu fanoušků. Negativní reakce už tak vůbec neřeší.

Související témata:
Automechanik

Reklama

Další články

Načítám