Hlavní obsah
Článek

Dj Mia, jež je jednou z nejúspěšnějších českých dýdžejek, si svou pomyslnou profesní laťku posunula zase o kus výš. Kromě toho, že pořádá úspěšné party nejen u nás, ale také v zahraničí, se vrhla i do větších projektů. Tím posledním je Celebration  Cabaret, což je stylová party, která diváky přenese do prostředí pařížských kabaretů devatenáctého století.

Dj Mia se za gramofony poprvé postavila v roce 2006 a od té doby sklízí jeden úspěch za druhým. Její Celebration Cabaret, který se bude konat 25. května v klubu Kostel, bude ale ojedinělá show. „Jedná se o party ve stylu pařížských kabaretů, které byly v devatenáctém století velmi oblíbené,“ prozradila sexy dýdžejka. Mia ale nebude jediná, kdo se postaví za mixážní pult. Vedle ní vystoupí Dj´s John Culter, Richard Reynolds, Kristian Bass nebo Marty XL. „Každý Dj bude mít vlastní vystoupení, takže akce bude jakoby odehrávajícím se příběhem.“

Celou atmosféru pak dokreslí stylové kostýmy, jež na sobě budou mít nejen půvabné hostesky, které se promění v kankánové tanečnice, ale také samotní účinkující. „Samozřejmě i Dj´s budou mít tematické kostýmy, takže své show předvedou ve fracích a cylindrech,“ prozradila Mia.

Reklama

Další články

Načítám