Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plastiková královna Jessica Alves (40) se nedávno nechala slyšet, že po své poslední úpravě poprsí, se již cítí být ženou, jakou si vysnila být ve svých představách. S její zálibou v zákrocích lze ovšem dost pochybovat, že ji tento pocit uspokojení vydrží dlouho. Není ale pochyb, že momentálně je z výsledků práce plastických chirurgů skutečně nadšená, což dává najevo i výběrem svých svršků.

O víkendu se například přeoperovaný Ken, jenž se proslavil ještě v mužském těle jako Rodrigo Alves, vydal na večeři do luxusní londýnské restaurace Noviko v Mayfair v šatičkách, které toho víc odhalovaly, než zakrývaly.

Blondýnka narozená v brazilském Sao Paulu, která koncem července oslaví čtyřicetiny, sladila stříbrné šaty s lodičkami i kabelkou a s bezchybných make-uem vyrazila do víru nočního života a před fotografy si svůdně pohrávala se svou prodlouženou platinově blond hřívou. Tentokrát se obešla bez pánského doprovodu, a tak je docela možné, že se tak svůdně oblékla, aby vyrazila na lov. Není pochyb, že po pár panácích bude mít nejeden muž pocit, že právě potkal anděla...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám