Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Všimli jste si v televizi šílené reklamy s vydrou a chlápkem s ploutví, kteří mluví o tom, že vám O2 Guru pomůže? My jsme je byli vyzkoušet na vlastní kůži a příjemně nás překvapili.

Co vlastně O2 Guru dělají? Radí, neprodávají a mluví jako lidi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Taky máte pocit, že když vám někdo vysvětluje, jak nastavit mobil, internet nebo cokoliv jiného technického, slyšíte jen šum a nějaký cizí jazyk? V tom případě se vám O2 Guru budou líbit! Mluví česky (ale opravdu česky!) a prošli speciálními tréninky, takže jim budete rozumět nejen vy, ale třeba i vaši rodiče. Když jsme se bavili s jedním z O2 Guru, zjistili jsme, že dokonce nemají provize z prodeje. Mají za úkol pomáhat a ne vás tlačit do nového telefonu nebo tarifu.

A s čím vám poradí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Guru toho umí opravdu hodně, třeba správně nastavit telefon nebo převést kontakty ze starého mobilu do nového. Víte, co je to synchronizace dat? My jsme to taky nevěděli! O2 Guru nám vysvětlil, že je to třeba převod fotek z mobilu do počítače, tabletu nebo televize. A vše nastavil. Orientují se i v internetu, takže když chcete třeba rozvést internet po celém domě, i tam, kam wifi signál nedosáhne, O2 Guru vám řekne jak.

Jak se sejít s O2 Guru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O2 Guru najdete už téměř rok na Facebooku a Twitteru O2. Za tu dobu už odpověděli na více než 25 000 otázek. Od března najdete O2 Guru v prodejnách. Abyste na svého O2 Guru nečekali dlouho, můžete si termín schůzky rezervovat přes internet. Rezervace ale nejsou povinné, stačí do prodejny přijít a domluvit se rovnou na místě.

Top 3 O2 Guru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A na závěr jsme si připravili náš soukromý žebříček O2 Guru. Kdo je váš favorit? U nás jednoznačně vede Zdeněk a Saša z Prahy a Michaela z Frýdku-Místku.

Další články

Načítám