Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická zpěvačka Linda Nolan prozradila, že se jí opět rozšířilo bujení zhoubné nemoci. Její rodina o ni má velký strach, sama Linda ovšem chce bojovat a říká, že udělá cokoliv proto, aby přežila.

Linda Nolan se proslavila jako členka rodinné popové skupiny The Nolans, která byla populární hlavně v sedmdesátých letech. Tvořily ji kromě Lindy ještě její sestry, Anne (71), Denise (69), Maureen (67), Coleen (57) a Bernie, která ovšem v roce 2013 zemřela na rakovinu prsu. Anne také bojovala s tou samou nemocí, ovšem teď je v remisi.

Sama Linda si poprvé diagnózu rakoviny prsu ve třetím stadiu vyslechla v roce 2005. V roce 2006 se lékařům Lindu podařilo vyléčit. V roce 2017 jí ovšem byla diagnostikována nevyléčitelná forma sekundární rakoviny v oblasti pánve, která se v roce 2020 rozšířila i do jater. V pondělí pak v pořadu pořadu Good Morning Britain prozradila, že se nemoc rozšířila i do mozku.

„Nevzdávám jsem, jsem pozitivní. Už počtvrté přijdu o vlasy,“ řekla zpěvačka, která nedávno oslavila své čtyřiašedesáté narozeniny. Linda se nastěhovala ke své sestře, protože rakovina mozku ovlivňuje její rovnováhu a zpěvačka třikrát ošklivě upadla. Proto si také zakoupila invalidní vozík.

„Nevím, kolik času mi zbývá a skutečně nechci být morbidní, ale nikdo z nás to neví, takže pro mě je teď nejdůležitější maximálně využít každý den a strávit ho s těmi, které miluji,“ řekla Linda, která dříve v deníku The Sun také uvedla: „Přemýšlela jsem o tom, jestli uvidím své pra-neteře a synovce, jestli je uvidím vyrůstat a vdávat se a ženit a pak jsem si pomyslela, že nechci nechat rakovinu vyhrát.“

Reklama

Další články

Načítám