Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Eva Podzimková (34), za svobodna Josefíková, aktuálně září v seriálu Sedm schodů k moci, příběhu ženy, která uměla okouzlit, uměla si jít tvrdě za svým, milovala luxus, vlivné muže a moc, jak jej uvádí televize Prima. Její postavu Anny v něm televizní diváci vidí i nahou, v postelových scénách. Teď ale zklameme všechny, kteří si mysleli, že jde o Evu, ve skutečnosti nahé scény točí dublérka.

„V nahých scénách to nejsem já. Já hraju od krku nahoru a moje kolegyně od krku dolů. Tohle je taková pro někoho možná třešinka na dortu, pro někoho důvod k mírným rozpakům u televizní obrazovky. Třeba pro mě. Ale má to tam svoje místo,“ řekla herečka v show 7 pádů Honzy Dědka.

To asi překvapí spousty lidí, najdou se ale i tací, kteří jsou rádi, že své přednosti herečka veřejně neukázala. Například její manžel, scenárista Matěj Podzimek, za kterého se provdala loni v červnu a mají spolu malou dcerku Lotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám