Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohlo by se zdát, že během natáčení komediálního seriálu z mysliveckého prostředí se bude tak maximálně střílet ze vzduchovky či běhat po lese. Seriál Revír, který je ke zhlédnutí na Televizi Seznam každou sobotu od 20:15 hodin, ale slibuje mnohem více.

Své o tom může říct jeden z hlavních herců David Prachař, který během natáčení musel podstoupit středověké mučení zvané waterboarding. Tedy nejznámější mučicí techniku, která simuluje tonutí. David Prachař si tuto techniku během natáčení i sám vyzkoušel. Jak říká, člověk si pak hned více váží života, protože to bylo jako přežít vlastní smrt.

„Během natáčení jsem se naučil nedýchat, a to kvůli scéně, kde zažívám waterboarding. To znamená, že vám dají ručník na obličej a lejí na vás dvacet litrů vody z kanystru,“ říká. Samozřejmě se dbalo na to, aby to nebylo drastické jako ve skutečnosti.

Trailer k seriálu Revír

„Nebál jsem se, bylo to ohleduplné. Já mám spíš strach, když je třeba něco přeskočit, člověk někde visí či probíhá složitým terénem. To se pak bojím, abych si něco neudělal,“ prozradil herec, který v rámci natáčení prožil i nečekaný zážitek. „Řídil jsem americkou káru v oboře mezi býky, to bylo hezký,“ řekl.

V osmidílném seriálu Revír hrají kromě Davida Prachaře i Jaromír Dulava, Marek Taclík, Linda Rybová, Kristína Svarinská, Jitka Sedláčková, Ondřej Pavelka, David Matásek a mladý herecký talent Antonín Mašek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám