Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rozvod Indiána, hvězdy reality show Farmář hledá ženu Honzy Pokorného, který se přitom ženil teprve před měsícem, bude asi ve znamení praní hodně špinavého prádla na veřejnosti! Pokorný on-line deníku Super.cz sdělil, že za rozvodem jsou peníze. „Ukázalo se, že si na bohatou jen hraje. Žije v podstatě na dluh a vytlouká klín klínem. Vždyť ona nezaplatila ani šedesát tisíc Lejle Abbasové ze závodu na dřevěných ponících,“ tvrdí překvapivě Indián. Podle něj peníze vybrané na charitě manželka použila na něco jiného.

Informaci nepřímo potvrdila i sama Lejla. „S paní Abtovou máme řádnou smlouvu. Věřím, že své závazky plnit bude. Pokud ne, bránili bychom se. Pokud vím, zatím peníze na účet nepřišly, ale to se snad změní,“ uvedla k tomu šéfka nadace Asante Kenya Lejla Abbasová.

Pokorný nemá o společnosti své ženy valného mínění. „Její firma v podstatě funguje pro optimalizaci financí jiných společností. Vlastně jako pračka špinavých peněz. A to se mi nelíbí,“ říká farmář, který se vrátil zpátky na rodinný statek.

Od Renaty se odstěhoval v pátek. „Ve čtvrtek jsme se opravdu hodně poštěkali. Skutečně mám jinou povahu. Na svatbu nutně potřebovala kočár s koňmi, holka jí na to půjčila čtyřicet tisíc a ona, místo aby jí to vrátila, šla uplatit úředníka třiceti tisíci, aby jí dali zpátky řidičák za polovinu doby,“ uvedl drsně Pokorný.

Odmítá, že by na svou ženu vztáhl ruku a byl na ni agresivní. „Jenom jsme se hádali. Spoustu věcí jsem o ní zjistil bohužel až po svatbě. Můžu chodit v deset let starých teniskách, když budu socka, nebo i klidně v luxusních botách za desetitisíce, ale musím vědět, že na to mám. A ne dlužit, kam se podívám a chovat se sprostě v charitě,“ dodal Pokorný.

Reklama

Další články

Načítám