Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pláži v Mexiku bylo pořádné horko. Tentokrát to ale nebylo způsobené jen počasím, ale i britskou hvězdičkou Aisleyne Horgan Wallace (44), která se tu promenádovala v bílých bikinách.

Aisleyne Horgan Wallace se v minulosti proslavila v reality show Big Brother a od té doby si udržuje komunitu svých fanoušků. Bývá označována jako modelka, módní návrhářka a podnikatelka. Se svými sledujícími často sdílí fotky, na kterých je jen spoře oděna a ukazuje své přednosti, kterými ji ovšem neobdarovala příroda.

„Nechala jsem si zvětšit prsa na největší povolenou velikost implantátů v této zemi, což je 800 mililitrů,“ svěřila před časem magazínu Closer s tím, že také podstoupila liposukci, protože se jí hromadí tuk, i když často cvičí v posilovně. A právě postavu v celé své kráse předvedla i na dovolené v Mexiku, kde skotačila ve vlnách a polehávala na písku. V bílých bikinách ukázala své vnady i zadeček v plavkách v tanga střihu.

Přesto, že Aisleyne vypadá velice šťastně, má za sebou poměrně smutné období. V loňském roce přiznala, že má za sebou už několik potratů a stále se snaží o miminko. Svěřila se také, že neustálé potraty velmi prožívá nejen ona, ale i její partner. Podle informací zahraničních médií je už ovšem modelka sama a v současné době čeká na novou lásku.

Reklama

Další články

Načítám