Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle je asi to největší kouzlo, jaké Daniel Radcliffe (33) ve svém životě zažil. Už brzy se stane otcem. Paparazzi fotografové ho zachytili na ulici v New Yorku s přítelkyní, které už bříško pořádně vyrostlo.

Erin Darke (38) je také herečkou a pár se nechal slyšet, že těhotenství pro ně bylo úžasnou zprávou a už se nemohou dočkat, až budou rodiči. Podle magazínu The Mirror měli radostnou novinu před časem oznámit rodině a přátelům a je to pro ně naprosto úžasné období. V ulicích New Yorku se herecký pár procházel v neformálním oblečení, Daniel si vzal na hlavu kulich a jeho partnerka zvolila mikinu a jen ledabyle učesané vlasy. Pod mikinou se jí pak nepřehlédnutelně rýsovalo bříško, které značí už pokročilejší stadium těhotenství.

Erin a Daniel jsou spolu už deset let, seznámili se v roce 2013 během natáčení filmu Zbav se svých miláčků. Ve snímku měli také erotickou scénu a možná i to jim pomohlo ke vzájemnému sblížení. Poprvé se spolu ovšem objevili na veřejnosti až v roce 2014 na galavečeru Tony Awards. Daniel později řekl, že nebude zrovna lehké říct svým dětem o tom, co spolu jejich postavy dělaly, když se maminka s tatínkem seznamovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám