Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle by asi čekal málokdo. Harry Styles (30) i Emily Ratajkowski (32) se před časem rozešli se svými partnery. Teď byli natočeni v ulicích Tokia, kterak od sebe nemohou odtrhnout rty a bylo jim úplně jedno, kdo je sleduje.

Stejně jako ve slavném filmu Ztraceno v překladu se i Harry Styles a Emily Ratajkowski setkali v Tokiu. Zpěvák je v současné době na své šňůře s příznačným názvem Láska na turné. A pocit osamění rozhodně neprožívá. Všímaví lidé ho totiž natočili ve společnosti slavné modelky s dokonalým tělem, které také velmi ráda ukazuje, Emily Ratajkowski. A nebylo to jen tak nějaké procházení. Ti dva stáli u auta a vášnivě se líbali.

Oba dva aktéři líbací scény jsou v současné době oficiálně volní. Emily se minulý rok rozvedla se se Sebastianem Bear-McClardem, se kterým má syna, pak byla vídána s komikem Petem Davidsonem a naposledy s dalším komikem Ericem André. Harry se loni rozešel s herečkou Olivií Wilde (tedy oficiálně si dali jen pauzu, teď už to tak ovšem nevypadá) a nedávno byl spatřen s módní blogerkou a influencerkou Yan Yan Chan.

Jak se ale zdá, teď mají Harry Styles a Emily Ratajkowski oči, tedy spíš ústa jen jeden pro druhého. Tak uvidíme, jestli se z tokijské romance vyvine i něco víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám