Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme si mysleli, že si po rozchodu s Kamilem Bartoškem (38) alias Kazmou konečně našla nového kluka. S fešákem, s nímž pózovala na křtu nového klipu dívčího dua Kristalin, ji ale spojuje rodinná vazba. "Je to můj bratr," smála se bývalá královna krásy, která se teď věnuje zejména hudbě, Andrea Kalousová (27). Když fotku s bratrem postovala na sociálních sítích, strhla se debata, že je podobný Leošovi Marešovi (47) anebo Václavu Matějovskému (28).

"Možná se vám může zdát, že jsem dlouho sama. Ale prostě jsem. Láska si čas nevybírá a jednou přijde," krčila rameny Andrea, které sice píše hodně ctitelů na sociálních sítích, ale žádného si mezi nimi nevybrala. "Mojí láskou je teď hlavně hudba," dodala okatá brunetka, která natočila své EP a většinu času tráví v hudebním studiu. Jak nám prozradila v našem videu, modeling už má dávno na druhé koleji a občas se věnuje jen spolupracím na sociálních sítích.

Andrea přišla na křest podpořit Kristalin, protože před rokem zjistila, že jedna ze zpěvaček je její poloviční sestřenice. "Sama se mi ozvala, dnes jsme se viděly podruhé. Příbuzné jsme přes dědečka. A rodině se musí pomáhat," smála se Andrea, která se na křest vyfikla lépe než na svoje vlastní koncerty.

Reklama

Další články

Načítám