Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Farmář Honza Pokorný přezdívaný Indián se před měsícem oženil a už to vypadá na rozvod. Jeho manželka Renata s ním nemůže vydržet a poslala hvězdu reality show Farmář hledá ženu k vodě. Důvodem je prý agresivita Indiána.

Renata se chystá podat žádost o rozvod ještě tento týden. Abtová nám rozpad manželství potvrdila, důvody ale nechtěla konkretizovat. „Věc má v rukou můj advokát. Informace, které se chystá pan Pokorný podávat, budou irelevantní a já se nehodlám nechat vydírat. Situace je pro mě v současné době velmi těžká,“ řekla Super.cz smutným hlasem.

Navíc také poslala vyjádření, v kterém píše, proč se rozhodla ukončit manželství s Pokorným. „Z důvodu nesmiřitelných rozporů a zcela rozdílných životních postojů. Vzhledem k situaci, která je pro mne velmi obtížná a bolestivá, se nebudu k této záležitosti více vyjadřovat,“ uvedla Abtová. Reakci Pokorného zjišťujeme. Serveru Blesk.cz ale řekl, že se odstěhoval.  „Hádali jsme se,“ sdělil Pokorný.

Farmář umí zkrátka dobře ničit ženy. Nejprve farmářku Olí, kterou Indián v soutěži ponížil a která krátce po reality show spáchala sebevraždu, a poté se z nepodařeného vztahu dlouho vzpamatovávala i druhá farmářka Lenka. Nakonec se ukázalo, že svoji stále ještě manželku Renatu znal i před reality show a hledání ženy byla jen blamáž. Uvidíme, co nám Honza ještě předvede dál.

Reklama

Další články

Načítám