Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reese Witherspoon (48) vypadá na každé společenské akci dokonale. Její osobní život ovšem v poslední době tak dokonalý nebyl. Po dvanácti letech se rozvádí s manželem Jimem Tothem.

Herečka i její manžel sdíleli vyjádření na sociální síti. „S velkou opatrností a rozvahou jsme učinili velké rozhodnutí, a to, že se rozvedeme. Užili jsme si spolu tolik nádherných let a dál půjdeme s hlubokou láskou, laskavostí a vzájemným respektem ke všemu, co jsme společně vytvořili. Naší největší prioritou je náš syn a celá rodina v tomto období, kdy vstupujeme do nové životní kapitoly. Tyto záležitosti nikdy nejsou jednoduché a jsou velmi osobní,“ napsali manželé, kteří žádají o respektování soukromí.

Reese a hledač talentů Jim se seznámili před lety v domě svého přítele poté, co na herečku zaútočil opilý muž a Jim se jí zastal. Zasnoubili se v roce 2010 a o rok později se vzali na hereččině ranči Ojai v Kalifornii. Kvůli svému manželovi byla Reese dokonce jednou zatčena za výtržnictví, když nadávala policistovi, který ho zatkl za řízení pod vlivem. Pár má spolu desetiletého syna Tennesseeho Jamese Totha. Z předchozího manželství s Ryanem Phillippem má herečka ještě další dvě děti.

Rozchod herecké hvězdy by měl být v tomto případě skutečně přátelský, jak magazínu People potvrdil zdroj z okolí rodiny. Nezbývá tak než počkat, jestli se v budoucnu objeví případný třetí člověk, který by stál za rozpadem vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám