Hlavní obsah
Článek

Na brazilské Ipanema Beach byste momentálně mohli potkat půvabnou modelku Lais Ribeiro a jak se zdá, výjimečně si ji nehlídá ani její urostlý manžel Joakim Noah, jehož loni po třech letech od zásnub pojala za manžela při plážové svatbě rovněž v její rodné zemi. Společnost tentokrát dělá modelce kamarádka, která je nejspíš v radostném očekávání miminka.

To dvaatřicetiletá Lais se stala maminkou už dávno. Má totiž čtrnáctiletého syna Alexandreho, jenž trpí autismem. Totožnost otce známa není a modelka se o něm veřejně nevyjadřuje.Zda se dočká potomka i s Joakimem, je zatím ve hvězdách, ale podle některých zdrojů by i on měl mít sedmiletou dceru.

Zatímco Lais je proslulá v modelingu svou prací pro Victoria's Secret, pózováním pro plavkové vydání Sports Illustrated či kampaněmi pro Ralph Lauren, Christian Dior, Tom Ford, GAP či American Eagle,Joakim je bývalý profesionální basketbalista. Je zároveň nejstarší z pěti dětí slavného francouzského tenisty Yannicka Noah a měří úctyhodných 211 centimetrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám