Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, aby herec Jiří Langmajer (57) dobrovolně přišel na akci, kde jsou přítomna média a netýká se to jeho profese, je naprosto výjimečné. Tentokrát ale nemohl jinak. Fyzioterapeutické centrum totiž otevíral muž, díky kterému může po rozsáhlých problémech s páteří vůbec chodit.

Na zahajovací párty se Langmajer hostům svěřil se svými zdravotními problémy, které ho provázejí už od mládí. Když se k tomu před pěti lety přidalo zranění páteřního obratle, operace a následné komplikace, rozhodl se svěřit do rukou dnešního spolumajitele centra, Mgr. Jiřího Pavlíčka.

Ten nabízí unikátní spojení dlouholetých zkušeností v oblasti manuálních terapií s nejnovějšími a nejkvalitnějšími technologiemi a herec jich hojně využívá. Neváhal to předvést rovnou na místě, tolik je svému fyzioterapeutovi vděčný.

S Langmajerovým fyziterapeutem spolupracuje i hercova osobní trenérka, aby se orientovala v tom, kam až může v tréninku zajít. Když už ní před rokem karlínském fitku  začínal, mohl dělat jen cviky na žíněnce a s gumou. Dnes už ho návštěvníci Holmes Place vídají třikrát týdně dokonce běhat na pásu.

Kromě Jiřího Langmajera službám fyzioterapeutického centra naprosto podlehl režisér Jiří Menzel, který na slavnostní otevření dorazil s manželkou Olgou v objetí a velmi dobré náladě. Oba se zájmem přihlíželi ukázkám různých procedur a plánovali další návštěvu. Lejla Abbasová si zase nechala poradit ohledně jejího po úrazu operovaného kolene.

Řady sportovců, kteří jsou také častými klienty centra, zastupovala olympionička, lyžařka Nikola Sudová. Díky bezbariérovému přístupu na akci dorazil také Muž roku 2009 Martin Zach, který je kvůli úrazu upoután na vozík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám