Hlavní obsah
Článek

Za dnes pětatřicetiletou Lucy Rose Smith z britského Norfolku prý neustále chodili lidé a říkali jí, jak je podobná Britney Spears (42). Ženě to jako její fanynce lichotilo, ale u toho to také celé roky končilo. Během pandemie si však uvědomila, že by toho mohla využít. Začala se učit choreografii a pilovala zpěv a skutečně začala vystupovat jako její dvojnice. Díky tomu našla nejen skvělý zdroj příjmů, ale především lásku!

Lucy byla již dříve doprovodnou tanečnicí a choreografkou, a tak okoukat zpěvaččiny pohyby pro ni nebyl až takový problém. S tím vším ovšem začala až v momentě, kdy si uvědomila, že by skutečně jako Britney mohla i znít, když si vždy cestou v autě zpívala její hity. Když Spojené království uzavřel lockdown, Lucy začala pracovat na úpravách zpěvaččiných skladeb, soustředila se na přeměnu vzhledu a najala si dokonce sama tanečnice.

Během tří let se jí podařilo tak zdokonalit, že vystupuje dokonce na mezinárodní úrovni. Najala si živou kapelu a vydělává tisíc liber za show. Její životní styl a nároky na ‚údržbu‘ ale nejsou nijak nízké. Každý rok utratí v přepočtu téměř 190 tisíc za vlasy, make-up, kostýmy své i tanečníků, zkušebny a rekvizity.

Díky své profesi, která je jí i koníčkem, navíc našla lásku. S jejím nynějším manželem Leem se potkala již v roce 2017, kdy mu dělala tanečnici na jeho vystoupení, sám totiž vystupuje jako George Michael. Dohromady se ale dali až během jednoho vystoupení, kde se setkali pracovně.

Lee tak Lucy předává cenné zkušenosti a navíc jí byl velkou oporou v době, kdy si začala brát k srdci kritiku trollů na internetu, kteří jí mimo jiné psali, že přehrává a je tlustá. Dvojice si dokonce už řekla své ano. Soužití stejně naladěných lidí, pro které je práce jejich koníčkem, si nemohou vynachválit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám