Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný skladatel Andrew Lloyd Webber nedávno popsal tragickou situaci, která panovala v jeho rodině. Syn Nicholas (43) bojoval s rakovinou žaludku, ke které se přidal zápal plic. Byl převezen do hospicu a dnes, po osmnáctiměsíčním boji, bohužel zemřel.

„S težkým srdcem musím oznámit, že můj milovaný starší syn Nick před několika hodinami zemřel v nemocnici v Basingstoke. Sešla se celá rodina a všichni jsme zlomení,“ uvedl skladatel ve svém vyjádření.

Je to jen pár dní, kdy Andrew Lloyd Webber oznámil, že jeho syn má rakovinu žaludku. Přiznal, že syn je v kritickém stavu a že se kvůli momentální situaci ani nezúčastnil premiéry svého nového broadwayského muzikálu Bad Cinderella.

„Chci vám poděkovat za příval podpory pro mého syna Nicka. Byl přestěhován do hospicu a dál bojuje. Myslím, že má za sebou to nejhorší z prvního záchvatu zápalu plic, který dostal jako následek rakoviny, což je prostě strašné,“ uvedl skladatel ve videu na sociální síti s tím, že se u syna sešla celá rodina.

Skladatelův syn Nicholas (v popředí vlevo) s otcem pracoval na novém muzikálu.

Autor muzikálů Fantom opery, Jesus Christ Superstar, Kočky nebo Evita už před několika dny prohlásil, že se jeho syn snažil s nemocí bojovat ze všech svých sil a se svým nezdolným humorem. Nicholas Lloyd Webber, kterého má Andrew s bývalou manželkou Sarah Hugill, byl také skladatelem. Před časem ovšem přiznal, že nerad používá příjmení svého otce k tomu, aby se proslavil.

Reklama

Další články

Načítám