Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle publika a standing ovation na závěr představení v roli Rachel v muzikálu The Bodyguard excelovala. Sama Eva Burešová (30) ale se svým výkonem spokojená nebyla. Bojovala s nachlazením. "Mám v sobě snad všechny legální drogy, co jsou. A díky bohu za ně, že jsem aspoň nějak mohla vystoupit," svěřila Super.cz.

"To se prostě stává, že vždycky, když chce člověk podat nejlepší výkon a o něco mu jde, tak se možná snaží až strašně moc, že se vždycky něco pos... Odehráli jsme dvě představení před premiérou a bylo to super a dneska mě dohnaly všechny ty stresy a zodpovědnost," přiznala Eva.

Tu na premiéru přišel podpořit partner Přemek Forejt (37), Bodyguarda už viděl i její tatínek. "Jen maminka ne, protože hlídala děti. Někdo musel," krčila rameny. I když bylo zkoušení náročné a Eva už začala také natáčet seriál ZOO, zvládala to prý dobře. "Všechno se dá zvládnout, když máte podporu v těch nejbližších.

Pobavili jsme se i o jejích kostýmech, nejvíc ji prý bavil hned ten úvodní, v naší fotogalerii ho má na sobě Tereza Mašková, která s ní roli alternuje. "Je sexy a blyští se. Myslím, že je to skvělá úvodní scéna. Ale i ty ostatní jsou krásné. Jen už některé kostýmy musíme zúžit," prozradila. "Sedm měsíců po porodu už se zase tělo vrací do té předchozí formy," doplnila Eva, jejíž mladší syn už nepotřebuje jen kojení, ale začalo se i s příkrmy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám