Hlavní obsah
Článek

Receptem, jak se zbavit nadbytečných kil a udržet si zdravý životní styl bez drastické diety, je funkční strava. Své o tom ví například Lucie Březinová, fitness trenérka a výživová poradkyně, která je důkazem tvrzení, že věk je jen číslo. Dle jejích slov je nejdůležitější strava, zdravý rozum a každodenní pohyb. A právě ona nyní doporučuje revoluční novinku Nero FOOD.

Proč je Nero FOOD tak unikátní?

Foto: nerodrinks.com
Více

Foto: nerodrinks.com

Komerční sdělení

Nutričně vyvážená funkční strava Nero FOOD má vysoký obsah bílkovin, vitamínů, minerálních látek a nízký obsah sacharidů a tuků. Obsahuje stopové prvky a vyváženou kombinaci živin bez přidaného cukru doplněnou o L-Karnitin, MCT olej, guaranu a chróm. Princip je založen na optimálním příjmu proteinů a omezeném příjmu sacharidů. Unikátní metoda funguje na muže i ženy bez rozdílu věku. Pokud tělu cíleně omezíte sacharidy, vaše tělo přejde na náhradní zdroj paliva z tukových zásob. A váha jde rapidně dolů.

Nero FOOD doporučuje Lucie Březinová

Foto: nerodrinks.com
Více

Foto: nerodrinks.com

Komerční sdělení

“Každý den mám časově velmi náročný a Nero FOOD mi pomůže dodat tělu dostatečné množství všech potřebných látek” říká Lucie Březinová a dodává: “Můžete si naplánovat den jak chcete, aniž byste museli den dopředu složitě vymýšlet jídelníček nebo myslet na to, kde si zrovna dnes koupím něco k snědku. Vše máte jednoduše po ruce v práci nebo v autě”

Nero FOOD má prokazatelné výsledky!

Foto: nerodrinks.com
Více

Foto: nerodrinks.com

Komerční sdělení

Nero FOOD funguje na muže i ženy, bez rozdílu věku. Není možné, aby u někoho Nero FOOD „nefungovalo“. Příkladem je Petr Rund, který jeden měsíc používal Nero FOOD a zhubnul přes 13 kilogramů. Celý průběh výzvy můžete sledovat na jeho Instagramu @petr_rund nebo se můžete podívat na video na YouTube kanále Nero TV.

Nero FOOD vždy po ruce - v kanceláři nebo autě!

Foto: nerodrinks.com
Více

Foto: nerodrinks.com

Komerční sdělení

Nero FOOD se prodává v dóze nebo v ještě výhodnějším balení kilovém sáčku. Máte ho tak stále při ruce jak v práci tak na cestách.

Další články

Načítám