Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za šest let bude herečce Nině Divíškové osmdesát, ale její věk by jí hádal málokdo. Na snímcích fotografa Martina Kámena, kde dokonce ukazuje skvěle tvarovanou nožku, vypadá herečka minimálně o třicet let mladší. Jak vlastně snímky vznikly?

„Před focením jsem zahlédl trailer muzikálové pohádky V Peřině, kde hraje Nina čarodějnici, a ihned jsem ji viděl ve stylu Cruelly ze 101 Dalmatinů. Slovo dalo slovo a domluvili jsme se na focení," prozradil nám Martin Kámen, který má s tímto a dalším focením osobností české kultury jasný záměr. Udělat do budoucna knihu pod názvem Legendy.

„Ze začátku jsem měl ambici zvládnout celou knihu za rok, leč se jedná o velkou produkci a zařizování. Program osobností kalibru jako je Nina je velmi našlapaný. Domlouvání dne focení často zabere několik měsíců, včetně změněných termínů," říká Martin Kámen, který se pokouší na svůj vysněný projekt sehnat sponzora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám