Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezaujatý pozorovatel by asi neřekl, že ti dva, co se spolu dobře baví, jsou milenci. Al Pacino (82) je ale důkazem toho, že muži prostě nestárnou a i po osmdesátce si mohou užívat život s mladou kráskou po boku.

Noor Alfallah (29) je americko-kuvajtská influencerka, producentka a podnikatelka. Není zrovna z chudé rodiny a pyšní se dvěma tituly v oboru filmová a televizní produkce. Pracovala už na mnoha filmech a její jmění prý činí tři a půl milionu dolarů. Těžko říct, jestli je pro ni randění se staršími muži způsob zviditelnění, nebo jestli opravdu dokáže zahořet láskou i k o 53 let staršímu muži. Al Pacino navíc není jediným, se kterým měla Noor pletky. V roce 2017 se jí podařilo okouzlit i Micka Jaggera.

„Náš věk pro mě nehrál roli. Srdce neví, co vidí, ví jen to, co cítí. Byl to můj první vážný vztah a bylo to pro mě hezké období,“ vyjádřila se později ke vztahu s muzikantem. Dobře se pak cítila i ve společnosti Clinta Eastwooda, se kterým byla viděna o dva roky později. Vztah ale tehdy popřela. Poté byla ve vztahu s velmi bohatým postarším podnikatelem a v dubnu loňského roku byla poprvé vyfocena ve společnosti Ala Pacina, se kterým ovšem randila prý už během pandemie.

A právě s ním byla viděna i teď, v losangeleské čtvrti Century City, když společně odcházeli do restaurace. Noor byla samý úsměv a i Alu Pacinovi je v její společnosti určitě dobře. Je tak vidět, že láska opravdu nezná překážek a Noor určitě slavnému herci hodně zpříjemňuje podzim jeho života.

Reklama

Další články

Načítám