Hlavní obsah
Článek

Tři roky uplynuly od smrti pěvecké legendy Michaela Jacksona (†50) a na světlo světa se teď dostalo zajímavé tvrzení. Zpěvákův osobní strážce Matt Fiddes řekl britskému deníku The Sun, že král popu měl krátký vztah se zesnulou zpěvačkou Whitney Houston (†48) a dokonce si ji chtěl vzít.

Michael se do Whitney prý zamiloval, když ho několikrát navštívila na jeho ranči v Neverlandu, a nikdy se nedostal z toho, když to ukončila a provdala se za Bobbiho Browna.

Jejich románek se prý rozhořel šest let poté, co Whitney spala s Michaelovým starším bratrem Jermainem.

„Setkali se, protože oba patřili mezi největší hudební hvězdy světa a pohybovali se ve stejných kruzích. Velmi rychle si porozuměli, protože chápali obrovskou slávu toho druhého. Whitney se prakticky nastěhovala na Michaelův ranč a měli vztah, jako každá jiná mladá dvojice. Michael řekl, že vždy chtěl, aby se jejich vztah posunul dál, a já vím, že snil o tom, že si ji jednou vezme. Jejich milostná aféra ale trvala jen dva týdny,“ uvedl bodyguard.

„Michaela jsem miloval, ale teď cítím, že je čas dostat ze sebe všechno to, co mě tížilo. A také vím, že tato záležitost ukončí všechny mýty o tom, že měl něco s dětmi - Michael byl přímý člověk,“ prohlašuje Matt.

Podle Fiddese Jackson Whitney miloval až do konce svého života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám