Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkolepá párty plná hvězdných hostů. Dagmar Havlová (71) oslavila životní jubileum se vší parádou. Na tajném večírku, který pro herečku ke kulatinám nachystali přátelé v čele se zpěvačkou Olgou Lounovou, nemohla chybět řada známých jmen.

Do restaurace na břehu Vltavy dorazila Dagmar Havlové popřát kolegyně a kamarádka Jiřina Bohdalová, nechyběli ani Miroslav Donutil, Bolek Polívka, herečka Tereza Ramba nebo režisér Jiří Strach. Na večírku, který byl balónky a dalšími dekoracemi vyladěný do fialové barvy, nechyběl ani operní pěvec Štefan Margita (67).

Ten se na sociální síti pochlubil střípky z tajného večírku, na kterém se všichni včetně jubilantky skvěle bavili. „Milá Dášo, ještě jednou přeji vše nejlepší a děkuji za pozvání. Moc si toho vážím,“ svěřil se Štefan Margita, který herečku obdaroval luxusním ikonickým šátkem francouzské značky, jejž si herečka dle fotek okamžitě zamilovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám