Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historik, geograf a vysokoškolský pedagog Jiří Martínek alias doktor Vševěd je mezi fanoušky pořadu Na lovu velmi oblíbený. A to i přesto, že patří k nejobávanějším lovcům vědomostní soutěže.

Za dobu působení na televizní obrazovce začali Jiřího čím dál více poznávat lidi na ulici. Kvůli soutěži a fanouškům se také historik rozhodnul zřídit si sociální sítě. „Stal jsem se populárním - dřív se mi nestávalo, že by se třeba se mnou chtěli fotit lidé na ulici,“ svěřil se doktor Vševěd ze zábavného pořadu. Na sociálních sítích se tak nevyhne ani řadě zpráv od dam.

Kvůli soutěži jsem si dokonce udělal i Instagram, kam mi píšou nejen fanoušci, ale dokonce i dámy s nabídkami na rande,“ svěřil se Super.cz doktor Vševěd s tím, že bohužel dámy zklame. „Svou ženu ale neopustím,“ prozradil známý historik, který se nyní na obrazovce objevuje také v sobotním speciálu oblíbené soutěže.

„Superlov je určitě bojovnější než Na lovu. Mnohem méně rozhodují naše individuální znalosti a je to více o soutěžících,“ svěřil se doktor Vševěd s tím, že své znalosti si rozšiřuje každý den. „Každý den čtu papírové noviny. Od začátku až do konce, včetně kulturních a společenských rubrik,“ dodal Jiří Martínek, který bude opět tuto sobotu bojovat s odhodlanými soutěžícími.

Reklama

Další články

Načítám