Hlavní obsah
Článek

Zaslouží si slavnostní muzikálová premiéra v Hudebním divadle v Karlíně velkou večerní? Dress code sice na představení The Bodyguard, v němž excelovala v premiérovém obsazení Eva Burešová (30) společně s Dashou (42), určen nebyl, nicméně dlouhých šatů se v sále i ve foyer našlo celkem dost.

Z kostýmu se do slavnostní róby převlékla představitelka hlavní hrdinky Eva Burešová, která zvolila na míru ušité šaty od Zuzany Lešák Černé. Večerní toaletu z luxusního second handu měla připravenou Dasha. "Já si šaty kupuji, protože je využiji na vystoupení a na plesy," upřesnila. Slavnostně pojala premiéru i Evina alternace, zpěvačka Tereza Mašková (27). V modelu od návrhářky Liběny Rochové zazářila návrhářka kostýmů Michaela Horáčková Hořejší.

Pánové většinou volili obleky anebo dokonce smokingy. Bohužel jen většinou. Při pohledu na outfit Ládi Hrušky (46) nebo Richarda Genzera (57) nám spadla brada. Ovšem ne nadšením. "Neměl jsem čas jet se převlékat," omlouval ten svůj Richard, který v muzikálu hrál osobního strážce. Možná by udělal lépe, kdyby zůstal v kostýmu.

Jak to hvězdám a hostům slavnostní premiéry slušelo, se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám