Hlavní obsah
Článek

Hana Mašlíková (41) rozhodně ví, jak prodat svůj sex-appeal. Moderátorka ukázala své skvostné a vypracované křivky ve velmi neobyčejném spodním prádle, ale rovnou v pořádně sexy černém a s podvazky, které zavání erotikou.

„Jsem milovnice a možná už i sběratelka spodního prádla a plavek. Kdykoli jdu na e-shop, nikdy neodejdu s prázdnou. Tentokrát jsem tam nemohla nechat tuhle krásnou a rajcovní spodní soupravu,“ uvedla Hanka k příspěvku, který zaplavily lichotky všeho druhu.

„Tohle je vážně luxus a neskutečně sexy,“ uvedla jedna z fanynek. „To je moc. Moc, moc všeho dokonalého,“ napsala obdivovatelka. „Taky na to máte figuru,“ dodala další.

Je to necelý rok, co se Hanka postavila na fitness prkna, odkud si za dřinu a odříkání odnesla zlato a bronz. S pravidelným cvičením dál pokračuje a není zcela vyloučené, že bude v budoucnu čelit podobné výzvě.

„Hodně mě lidi povzbuzují, abych zkusila ještě soutěžit. Je to takové odříkání a trpí tím celá rodina, tak nevím, zda bych to chtěla ještě podstupovat. Výzvy si stále vymýšlím. Výzvy mám ráda, motivuje mě to, mám nějaký cíl,“ svěřila se Hanka nedávno pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám