Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem perská modelka Ara Queen Bae má sice vysokoškolský titul z chemického inženýrství, ale vystudovaný obor nechává alespoň prozatím na druhé koleji. Bae se totiž rozhodla raději pro dráhu influencerky a vlogerky. A je v tom velmi úspěšná!

Díky nejrůznějším videím z cest, recenzím a testováním produktů, make-up tutoriálům, občas i nějakým vtipným příspěvkem, ale především předváděním svých křivek na sociálních sítích má jen na Instagramu už 1,7 milionu sledujících a na TikToku 635 tisíc.

Naposledy se kráska, která vyrostla v Kanadě, předvedla před fotoaparátem na floridské Miami Beach, kde sebevědomě pózovala v oranžových bikinách. Horní díl si přitom uvázala tak, aby měla pořádný underboob, a uspokojila tak opět zvědavost svých lačných fanoušků. Předvádění především jejího pozadí je totiž středobodem celého jejího fungování na sociálních sítích, a jak je vidět, obdivovatelů křivek krev a mlíko neustále přibývá.

Reklama

Další články

Načítám