Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj vztah se zápasníkem Zdeňkem Polívkou veřejně příliš na odiv nedává. O to víc nás překvapilo, když se zpěvačka Lucie Vondráčková (44) pochlubila společnými fotografiemi i prostřednictvím sociálních sítí. Nechybí objetí, polibek, její partner navíc pózuje bez trička, a ukazuje tak své svalnaté tělo.

"Líbilo se nám, že je to pro dobrou věc. Je to akce Oktagonu a jmenuje se V každém z nás je bojovník. Takže jsme si říkali, že se zapojíme rádi, protože když ty energie můžou pomoct, tak proč ne. Někoho to napadlo dobře a ve správný okamžik," vysvětlila Super.cz Lucka, proč do společného focení šla, i když si na to jinak moc nepotrpí.

Lucie Vondráčková sdílela fotky se svým přítelem.

"Jinak nemám potřebu dávat nějaké fotky ven, co se týče osobního života a vztahů, ale tohle bylo pro charitativní záležitost," doplnila ještě. To, že partnera na jedné z fotek líbá, jí nepřišlo až tolik intimní. "Tak byla to pusa. A nám bylo fajn," usmívala se a v našem videu ještě prozradila, jak to má se žárlivostí, mj. když Zdeněk ukazuje na snímcích svoji muskulaturu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám