Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Amelia Spencer se o víkendu provdala za Grega Malletta, s nímž tvoří pár dlouhých jedenáct let. Třicetiletá neteř princezny Diany a její stejně starý partner si řekli své 'ano' v Jihoafrické republice. Nevěsta i ženich vypadali velice stylově. Na svatbě ve vinařské oblasti La Cotte Farm ovšem podle Daily Mailu chyběl její otec Charles Spencer.

Mladší bratr zesnulé princezny z Walesu přitom nebyl přítomný ani na svatbě Ameliiny sestry Lady Kitty s milionářem Michaelem Lewisem v červenci 2021, což vyvolalo zvěsti o tom, že mezi Charlesem Spencerem a jeho dcerami z jeho prvního manželství není všechno v pořádku.

Spencer byl zřejmě v době svatby v rodinném sídle Althorp, odkud na Twitteru sdílel ve středu ráno i fotografii. „Brzké březnové ráno u jezera Round Oval v Althorpu,“ připsal Charles k fotografii místa na rodinném pozemku, kde je oficiálně umístěn i hrob princezny Diany. Lady Amelia a její sestra Lady Eliza se přitom podělily o několik snímků ze svatebních oslav v Kapském městě.

Reklama

Další články

Načítám