Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvanáctý ročník taneční show StarDance vtrhne na podzim na televizní obrazovky České televize. V oblíbené taneční show dojde ke změnám. Podle informací Super.cz změnil populární televizní pořad režiséra a změny se dotknou i složení poroty.

V pořadu prý skončil jeho dlouholetý a velmi úspěšný televizní režisér Roman Petrenko, jenž za režii StarDance získal dvakrát cenu TýTý. Tanečníky z řad celebrit a profesionálů bude nově známkovat jen trojice porotců, což ale neznamená, že by snad v hodnocení chybělo přísnější měřítko. V porotě totiž opět zasedne přísný Zdeněk Chlopčík (67).

Doplní ho stálice Tatiana Drexler (61) a bavič Richard Genzer (57). Mezi tanečníky se naopak přesune Jan Tománek. Koho k sobě dostane, se diváci dozví v dubnu, kdy Česká televize plánuje tiskovou konferenci. Do té doby žádná jména nekomentuje. Jisté je, že hlavním choreografem StarDance zůstává Marek Zelinka.

Na veřejnost ale nedávno prosákla první hvězdná jména. Boky ve StarDance podle zdrojů Super.cz rozvlní sportovci Vavřinec Hradilek a Eva Adamczyková i její manžel, herec Marek Adamczyk, moderátorka Iva Kubelková, zpěvák Richard Krajčo nebo herečky Jitka Smutná a Ivana Chýlková.

Do samotného začátku StarDance se ale může leccos stát včetně nepředvídatelných zranění. Pokud si ale zmíněné celebrity skutečně ve StarDance zatančí, mají se diváci na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám