Hlavní obsah
Článek

Modelka Jessica Michibata byla tento týden v Japonsku zatčena kvůli podezření z držení drog. Do jejího hotelu v Tokiu, kde byla ubytována se svým známým, si prý nechala doručit balíček s drogami. Osmatřicetiletá žena podle místních médií tato obvinění popírá.

Celník údajně našel balíček s extází ukrytý v balíku mířícím do Japonska, přičemž jako dodací adresa byl uveden modelčin hotel v Tokiu. Vyšetřovatelé provedli v hotelu razii a zatkli dvě osoby.

K celé záležitosti se vyjádřila její zastupující modelingová agentura Revive: „Omlouváme se všem za jakékoli obavy, které vyvolaly zprávy o Jessice Michibatě, jež patří k naší společnosti. V současné době nemůžeme Michibatu přímo kontaktovat, ale shromažďujeme informace, abychom potvrdili fakta. Vzhledem k tomu, že incident vyšetřuje policie, nebudeme sdělovat žádné další podrobnosti.“

Rodačka z japonské prefektury Fukui, která dlouhodobě žije ve Spojených státech, vešla do povědomí lidí především sedmiletým vztahem s bývalým mistrem světa ve Formuli 1 Jensonem Buttonem, jehož si v roce 2014 vzala na Havaji. Rozvedli se ovšem už po roce. V roce 2017 se jí narodila dcera jménem Joy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám