Hlavní obsah
Článek

Patří k nejhezčím a nejobsazovanějším mladým hereckým nadějím současnosti. Tereza Voříšková (34), která odstartovala kariéru v Rafťácích a na filmové pažbě má už i mnoho dalších zářezů, si aktuálně vyzkoušela roli feťačky. V pondělním díle Kriminálky Anděl hraje závislou rozmazlenou dceru z bohaté rodiny. Podívejte se ve videu, jak i taková kráska příšerně vypadá, když má pěnu u úst!

Tereza hraje sedmnáctiletou Kláru, agresivní a rozmazlenou dcerušku bohatých rodičů. Ti jsou jednoho dne nalezeni mrtví a policie má podezření, zda si jejich vraždu neobjednala přímo ona. Tatínek totiž měl už jejích úletů dost a najal si na ni bodyguarda, aby ji hlídal. I ten je chvíli v hledáčku strážců zákona v čele s Martinem Stropnickým (hraje šéfa mordparty Tomečka). Nakonec se ale ukáže, že za dvojnásobnou vraždou jsou drogy rozmazlené slečny…

Voříšková předvede v dílu bravurně kolaps Kláry na detoxu. „Dokonce i my bychom jí málem věřili, že s těmi věcmi už má nějaké zkušenosti, když to tak skvěle zahrála. Nebýt ze štábu a nevědět, že jde o natáčení, měl bych o ni vážně strach,“ řekl nám zdroj z produkce. Nova díl nazvaný Klára odvysílá v pondělí hned po Televizních novinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám