Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Markétu Procházkovou (38) dobře znají nejenom fanoušci show Tvoje tvář má známý hlas, ale také divadelní nadšenci. Muzikálová kráska se na podzim objeví na jevišti Divadla Lucie Bílé v další novince.

„S Lucinkou už budeme zkoušet čtvrtý kus společně. Je to pro mě domovské divadlo, jsem za to moc vděčná, cítím se tady v bezpečí a jako doma,“ svěřila se Super.cz zpěvačka na tiskové konferenci představení Srdeční záležitost. Tou je pro herečku divadlo a rodina.

Letos se synem Teodorem oslaví Markéta už páté narozeniny. Syna zpěvačka chrání od sociálních sítí a příliš ho neukazuje. „Já nedokážu říct, jestli to byla vědomá věc. Respektuji jeho bytost a nechci o něm rozhodovat dřív, než on bude o sobě moct rozhodovat sám,“ svěřila se zpěvačka s tím, že to nechává na synovi. „Těším se na to, až ho někdo uvidí, ale ať si to rozhodne on sám,“ prozradila Markéta, která zvládá mateřské povinnosti skloubit s hraním v divadle.

A to i přes to, že Teodorek ještě nechodí do školky. „Na konci srpna mu bude pět let, do školky nechodí, nechtěl a já mu to mohla zařídit tak, že nemusí. Je moc prima, citlivý, vycházím z něho, chtěli jsme mu dát volbu, že se může sám rozhodovat,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám