Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Taťána Kuchařová (36) je zkrátka k nezastavení. Nedávno pobývala za velkou louží, aby si užila zemi neomezených možností. „Musím se přiznat, že na NYC nedám nikdy dopustit, zažila jsem tam skvělá léta a vracím se tam moc ráda a jsou momenty, které prostě chcete znovu a znovu zažít. Třeba západ slunce u Brooklyn bridge nebo pohled na Manhattan z výšky, ale přiznám se, že se mi tentokrát NY zdál poloprázdný, ale byl parádně jarní,“ svěřila se Super.cz Táňa, která v USA dokonce díky své modelingové kariéře několik let žila, a tak zná důvěrně nejenom NYC, ale také Los Angeles.

Během nynější návštěvy USA ale spojila příjemné s užitečným a zúčastnila se největší genderové konference světa v OSN, kde nechyběla ani česká delegace, která uspořádala několik eventů.

„Jeden z nich jsem měla tu možnost uvádět a moderovat a věnovat se velmi závažnému tématu, jakým je genderově podmíněné násilí na ženách v kyberprostoru. Každý třetí uživatel internetu je dítě nebo dospívající. V roce 2021 během následků covidu 95 % mladých lidí v EU používalo internet na denní bázi. Internet se stal platformou pro školu, práci, každodenní komunikaci, budování vztahů a také seznamování. Rozšíření internetu však také rozšířilo nástroje negativních společenských fenoménů, jako je genderově podmíněné kybernetické násilí včetně kyberšikany a násilí na seznamkách mladistvých. Přednášející se zaměřili na partnerské násilí mezi mládeží a dospívajícími.“

Táňa se posléze vrátila do Čech kvůli dalším pracovním povinnostem. Fotila novou kolekci šperků a také novou kolekci své značky. Neohřeje se tu ale příliš dlouho, už teď má jasno, kam její kroky do zahraničí povedou. „Velice brzy se bude hlasovat o přijetí ratifikace Istanbulské úmluvy, která má za cíl pomoci všem obětem domácího a sexuálního násilí. Hodně za to lobuji a potom mířím do Izraele,“ dodala Taťána Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám