Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) je rozvedenou paní. Manželství se scenáristou Reném Decastelem, které vydrželo dlouhých třináct let, bylo definitivně rozvedeno. Rozvod proběhl dnes u Obvodního soudu pro Prahu 9.

Rozvod, o nemž informoval web Extra.cz, byl již jen formalitou, manželé se na všem předem dohodli. Jejich děti Zuzanku a Michálka budou mít ve střídavé péči.

"Mohu potvrdit, že vše proběhlo mile a na přátelské úrovni," řekla Super.cz Eva Decastelo. "Moc se omlouvám, o rozchodu, rozvodu jsem nikdy nemluvila, nechci to veřejně sdílet ani nyní. Je to pro mě velmi citlivá záležitost," dodala.

Oba už mají nové životy a veřejně vystupují se svými novými partnery. René tvoří pár s hráčkou rugby Evou Jung, kvůli které svoji ženu opustil. Eva chodí s fotografem Tomášem Třeštíkem.

"Byl to nesporný rozvod, na všem jsme se v klidu domluvili předem,“ přiznal jako první rozvod scenárista seriálu Zoo Extra.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám