Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle může běžný smrtelník asi jen těžko pochopit. Tom Cruise (61) sice svou dceru podle zahraničních médií nevídá, přesto její matce každý měsíc platí astronomické výživné.

Tom Cruise a bývalá hvězda seriálu Dawsonův svět Katie Holmes (45) v roce 2012 prozradili, že se po pěti letech rozvedli, a to hlavně kvůli hercově příslušnosti ke scientologické církvi. Rozvod tehdy proběhl velmi dramaticky a Tom se v té době nechal slyšet, že ho exmanželčino rozhodnutí velmi mrzí.

Podle zahraničních médií měla Katie Holmes o rozvod schválně požádat v New Yorku a ne v Kalifornii, kde tehdy žila, protože v tomto státě měla větší možnost získat svou dceru do výhradní péče. To pro ni znamenalo, že může přerušit její vazby na scientologickou církev.

Suri bylo v té době pouhých pět let a slavný herec se s ní měl přestat vídat v roce 2013. Přesto se podle magazínu Daily Mail během rozvodu exmanželé dohodli, že Tom bude Katie na dceru posílat měsíčně více než v přepočtu 726 tisíc korun až do jejích osmnácti let a hradit i všechny další mimořádné výdaje.

Tom Cruise před časem řekl, že na dceru nemá čas kvůli svému nabitému programu, v roce 2019 ovšem spisovatelka Samantha Domingo magazínu Us Weekly měla tvrdit, že se herec s dcerou nevídá proto, že není členkou církve.

Suri Cruise brzy oslaví sedmnácté narozeniny a její matka pro ni v tuto chvíli vybírá vhodnou univerzitu. Podle okolí Katie Holmes vypadá výběr nejspíš na studium módy v New Yorku. Otec ale prý do výběru vysoké školy nijak nezasáhne, protože podle magazínu Daily Mail v jejím životě nehraje už žádnou roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám