Hlavní obsah
Článek

Největší česká hvězda Karel Gott (†80) musí chtě nechtě pravidelně poslouchat písničky, které mu vybírají malinké dýdžejky, jeho dcery Charlottka (3) a Nelly Sofie (5). A protože asi nejčastěji si pouštějí muziku české dívčí skupiny 5Angels, bude si muset Gott dát pozor, aby se s ním holčičky předčasně nezačaly bavit o problémech s dospíváním! Podívejte se na premiéru videoklipu, který může dcerkám Mistra pěkně udělat nepořádek v hlavičkách.

Pětice zpěvaček totiž natočila videoklip k písni z posledního alba Na dosah. Song Pusa tě je o tom, že by slečny neměly začínat se sexem předčasně. „Nenech se tělem svým zmást, na všechno máš čas!“ zpívají slečny, z kterých jsou malé Gottové u vytržení. A Karel Gott ostatně také, když s nimi nazpíval píseň Hvězdný rej.

Charlottka a Nellinka se budou radovat brzy ještě víc. Již dvacátého května se na TV Barrandov vysílá první díl pořadu lifestylového magazínu Zóna In 5Angels, na podzim konečně dojde k realizaci muzikálu Michala Davida a Oldřicha Lichtenberga, v němž má pět zpívajících andílků hlavní role. „A kromě českých koncertů máme čím dál víc nabídek i z Německa či Slovenska,“ radují se dívky.

Související témata:
Dospívání

Reklama

Další články

Načítám