Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si nepamatoval brazilskou krásku s pronikavýma kočičíma očima Adrianu Limu (42)? Topmodelka se před pár lety rozhodla věnovat se především rodině, ale občas si přeci jen odskočí a nějakou kampaň nafotí. Naposledy se objevila koncem minulého měsíce na udílení fotbalových ocenění FIFA The Best v Paříži, kde během slavnostního večera předávala jednu z cen.

Sexy brunetka se stylově na zeleném koberci objevila po boku svého partnera, jímž je od roku 2021 filmový producent Andre Lemmers III., jemuž také před sedmi měsíci porodila syna. Dvojice jej pojmenovala Cyan. Z manželství s bývalým basketbalistou Markem Jarićem má ještě dcery Valentinu a Siennu. Rodina je tak pro Adrianu momentálně pochopitelně na prvním místě.

Modelingová dráha téhle sexy divy je ovšem úctyhodná. Poté, co ji ve třinácti objevili během nákupů v obchodním centru, už následoval jeden úspěch za druhým. Své jméno spojila především se značkou Victoria’s Secret a stala se jejich nejdéle sloužícím andílkem. Jako jediná na světě jím zůstala dlouhých osmnáct let. Svého času byla také druhou nejlépe placenou modelkou světa (po její krajance Gisele Bündchen).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám