Hlavní obsah
Článek

Koho by nevystrašili pavouci, kteří rozhodně nepatří k nejoblíbenějším zvířatům na planetě. I tak se mezi námi ale najdou lidi, kteří jejich chov milují a svého mazlíčka mají v terárku doma. A právě i na tyto osminožce se zaměřil moderátor Petr Hradil, který je velkým milovníkem zvířat.

V dokumentárním cyklu „Máme rádi zvířata,“ nám pomůže odhalit nejrůznější zajímavosti z jejich světa. Kombinuje totiž přírodovědnou edukaci s konkrétními příběhy zvířecích jedinců a je v něm prostor pro poznatky, emoce, dojetí i zábavu.

Moderátor navíc před kamerou spolupracoval se záchrannými organizacemi, zoologickými zahradami, vědeckými pracovišti i s chovateli všemožných živočišných druhů. Petr se v tomto pořadu staví do role jakéhosi mluvčího zvířecího světa směrem k divákům a byl také trochu překladatelem při mezidruhové komunikaci mezi zvířaty a lidmi.

Petr Hradil je jinak šťastný otec tří dětí a před dvěma lety se potřetí oženil. „Je to pro mě zásadní událost. Vím, že už počtvrté se s ohledem na svůj věk ženit nebudu, svěřil se tehdy moderátor Super.cz. O rok později, tedy v loňském roce, přivedla jeho žena na svět syna Ondřeje.

Reklama

Další články

Načítám