Hlavní obsah
Článek

Jen co mu tento týden skončí v televizi služby, chystá se odejít na pracovní neschopnost. Moderátor Jakub Železný je dle svých slov totálně fyzicky vyčerpaný.

„Jsem s lékařem domluven na možnosti pracovní neschopnosti poté, co skončím pracovní turnus tento týden, abych co nejmíň omezil kolegy. Tak, jak jsem je ani na den neomezil v minulých, pro naši rodinu nejtěžších chvílích v našich životech,“ řekl Blesku Železný s tím, že kromě vyčerpání musí doléčit natržený sval v noze a řešit problémy s vnitřním uchem.

„Zkrátka po měsících péče o bratra za plného pracovního provozu, kdy jsem neměl vůbec čas a kapacitu na nic jiného, se teď potřebuju dát dohromady hlavně po fyzické stránce,“ uvedl.

Jeho bratr David Železný na konci února zemřel po vážné nemoci.

Zpráva o pracovní pauze přichází poté, co se na sociálních sítích a v médiích rozšířilo video zveřejněné městskou policií, na němž se Železný dostal do sporu se strážníky kvůli špatnému parkování na Václavském náměstí. S policií se hádá, odmítá podepsat složenku k přestupku. Na videu strážníkovi vyčetl arogantní chování a lhaní.

Přestupek řidiče na Václavském náměstí

Česká televize nechala dotaz Super.cz o chystané pracovní neschopnosti moderátora hlavní zpravodajské relace bez odpovědi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám