Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českem se v průběhu úterý nezadržitelně šířilo video, ve kterém se moderátor ČT Jakub Železný hádá s policií kvůli špatnému parkování. Stálice veřejnoprávní televize se za své chování omluvila.

V úterý se také konala akce v Národním muzeu v Praze u příležitosti Světového dne vody, který se celosvětově slaví 22. března. Na akci dorazila i Železného bývalá přítelkyně Markéta Smílková. Té ale bylo jasné, že se jí média budou ptát na zmíněný incident, proto žádné rozhovory nedávala. „Nezlobte se, ale ne,“ odpověděla Super.cz.

Sympatické brunetce to slušelo, i když většinu času spíše koukala do telefonu, snažila se být před zraky novinářů a ostatních lidí spíše neviditelná a dlouho se nezdržela. Na akci dorazila s kamarádkou Janou Doleželovou (42). Se známou lékárnicí a modelkou se zná více než 18 let a v poslední době se vzájemně doprovází na společenské akce.

Záběry sporu strážníků a Železného byly natočené už před několika měsíci, policie je ale zveřejnila teprve v pondělí. Ve videu policista nastíní, že se baví s veřejně známou osobou, zmínku policie nevysvětlila, ale odmítla spekulace o účelovosti načasování, uvedly Novinky.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám