Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co změnila image a přestala ukazovat obličej, na ní zub času nepoznáme. Excentrická zpěvačka Jana Kratochvílová (71) o sobě dala opět vědět. S uskupením Illuminati plánuje velký koncert.

Díky tomu se na tiskové konferenci projektu, který se uskuteční 11. listopadu v pražské Lucerně, po dvou letech objevila na veřejnosti. Opět v roušce, kterou začala nosit dávno před pandemií koronaviru, a s čelem polepeným umělými kameny.

Tahle dáma, která už oslavila sedmdesátiny, díky tomu služby plastických chirurgů nepotřebuje. Jak jsme ale mohli zpozorovat, jejímu partnerovi Jiřímu Hrubešovi by prospěl aspoň zubař, protože jeho chrup rozhodně není kompletní. Zakrývá ho ovšem bujným knírem.

Kdo by si myslel, že Jana bude koncertem oslavovat své jubileum, mýlil by se, i když narozeniny slaví. "Zvedání planetárních vibrací a věčné sedmnáctiny!" charakterizovala téma koncertu Illumination 17, na němž spolu s ní vystoupí i hosté jako Ondřej Hejma, kapela Krucipüsk a Electric Lady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám